Adidas

Geen producten gevonden...

Adidas geuren zijn gemaakt door de wereldberoemde schoenenmerk Adidas. Het is bekend om zijn sportieve frisse geur ideaal voor degenen die een actieve levensstijl leiden. Het combineert de aromatische geur van citrusvruchten en sommige luxe kruiden en specerijen. Geuren gemaakt door Adidas zijn sexy en verleidelijk, maar nog steeds zeer mannelijk.

Alle Adidas geuren zijn verfrissend en stimulerend met een vleugje zorgeloze mildheid en mysterieuze complexiteit. Ze zijn een perfecte aanvulling voor uw Adidas schoenen en kleding om uw  atletische en krachtige uiterlijk te voltooien.

Het beroemde schoenenmerk werd in 1925 opgericht door Adolf "Adi" Dassler en Rudolf "Rudi" Dassler. Adi en zijn broer Rudi begon met de productie van schoenen in hun moeders Wasserij. De Dasslers woonden in een Duits dorpje genaamd Herzogenaurach waar elektriciteit totaal onbetrouwbaar was, dwong hen schoenen handmatig te produceren met behulp van een stationaire fiets. De merknaam waarmee zij voor hun schoenen was Dassler maar later veranderde ze het in Adidas.

Dit globale bedrijf bleef een gerenommeerde naam in de sport-industrie, voornamelijk vanwege de uitstekende kwaliteit en trendy stijlen van haar producten. Door de jaren heen ontwikkelde Adidas zich in het ontwerpen en produceren van andere producten naast schoenen zoals horloges, brillen, honkbal caps, tassen en sokken.

In 1996 besloot Adidas om te beginnen met het aanbieden van een breed scala van parfums en colognes inclusief een aantal uitstekende mannen colognes producten.

Adidas parfum voor Mannen

Mannen die Adidas geuren dragen zijn meestal de sportieve en zorgeloze types. Het is perfect voor degenen die sport doen of die altijd onderweg zijn en voortdurend lekker willen ruiken. Deze geuren zal je fris en schoon laten voelen na het werk, sport of als je gewoon uit de douche komt.

Elke Adidas geur biedt een goede combinatie van citrus, groen, oranje en bosachtige geuren die een mannelijke geur brengt, die niet overweldigend is. Het is niet duur, dus het is een praktische keuze voor alle mannen.

Adidas parfum voor Vrouwen

Adidas parfums straalt een aparte geur die aangenaam en mysterieus is. De unieke samenstelling van bloemen, citrus, specerijen en Groenen maakt vrouwen ongelooflijk geïntrigeerd door zijn sportieve maar sexy voorkomen. Als u Adidas geuren gebruikt zullen mannen en vrouwen zeker gek op u worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »