Adrienne Vittadini

Geen producten gevonden...

Adrienne Vittadini is een gerenommeerde Amerikaanse modeontwerpster. Halverwege de jaren ’50 vluchtte ze op twaalfjarige leeftijd met haar familie uit Boedapest toen daar de Hongaarse Revolutie aan de gang was. Eind jaren ’70 begon ze met ontwerpen als hobby. Ze had niet kunnen voorzien dat deze hobby zou eindigen in een eigen merk dat vele miljoenen waard is.

Adrienne Vittadini is een modemerk die moderne verfijning, moeiteloze elegantie en gemak uitstraalt.Haar werk is geïnspireerd door reizen, kunst en pop cultuur. Haar mode is gericht op vertrouwen en pittige vrouwen, die van tijdloze ontwerpen houden.

Vittadini staat bekend om het gebruik van levendige kleuren en prints. Ze ontwerpt handtassen, kleding, zwempakken, schoenen, brillen en parfums. Haar ontwerpen kun je vinden in de kledingkasten van moderne, actieve vrouwen over de hele wereld. Vittadini werd groot door zich te focussen op wat vrouwen nu echt willen als het gaat om kleding. Ze onderzocht hoe vrouwen zich echt willen kleden. Hiermee won ze het vertrouwen van miljoenen vrouwen doordat ze met haar collecties leek te begrijpen wat vrouwen willen. In 1994 werkte ze samen met Elizabeth Arden om haar eerste parfum voor vrouwen te lanceren met de naam AV.

In 2001 werd haar bedrijf gekocht door Retail Brand Alliance en Adrienne woont nu in Florida en richt zich nu op het inrichten van huizen en ontwerpen van woondecoratie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »